Veliki šef zadrugarima uputio žestoku opomenu: Nemojte se šaliti i igrati sa ovim pravilom!

Autor:

Zadruga

17.12.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana pao je sneg i temperature su se spustile ispod nule, što je dovelo do toga da se jezero u "Zadruzi" zaledi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora...

Pojedinim zadrugarima šetnja po zaleđenom jezeru bila je primamljiva, zbog čega je Veliki šef bio prinuđen da ih upozori da to nikako ne čine zbog svoje bezbednosti, a da će se, ukoliko se neki zadrugar pak odluči na ovako nešto, to tumačiti kao grubo kršenje pravila.

S obzirom na to da se zbog niskih temperatura jezero zaledilo apelujemo na sve da ne idete na dok i da ni slučajno nikome ne pada na pamet da šeta po zaleđenom jezeru. Smatrajte jednim od najstrožijih pravila da ne šetate po zaleđenom jezeru. Nemojte se šaliti i igrati sa ovim pravilom - poručio je Veliki šef.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

17.12.2018 14:54

Ako neko ne sluša naredbe, ide po ledu pa propadne u vodu? Ako se neko udavi Veliki Šefa da mu naplati 50.000 evra jer je napustio Zadrugu bez dozvole.