Suze i drama za basnoslovni honorar: Luna zaradila enormnu cifru od rijalitija, a ima i novi poseban ugovor!

Autor: Mediji,Republika

Zadruga

17.12.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani do sada je zaradila 42.000 evra od učešća u drugoj sezoni "Zadruge" i nedavno je s produkcijom potpisala novi tromesečni ugovor pod istim uslovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Ovo znači da će blogerka i dalje imati mesečni honorar od 12.000 evra i da joj se pruža mogućnost da na kraju rijalitija inkasira više od 100.000 evra, s obzirom na to da će finale biti tek polovinom juna sledeće godine. Njen novčani dobitak je osiguran posebnom klauzulom u kojoj piše da ne postoji način da joj se oduzimaju pare na ime kazni, kao što je bio slučaj u prvoj sezoni kada je Luna zbog neprimerenog ponašanja ostala bez polovine honorara.

Ako ostane do kraja rijalitija, Luna će zaraditi još oko 66.000 evra.

Iz ovoga proizlazi da je sve ono što je Đoganijeva preživela za poslednjih godinu i po dana u rijalitiju, počevši od zaljubljivanja u Slobu Radanovića, svađa sa njim i njegovom tada aktuelnom suprugom Kristinom Kockar, seksa i raskida pred kamerama, kao i nekoliko nervnih slomova, na kraju ipak dobro plaćeno. Novac i jeste bio Lunin motiv za ulazak u drugu sezonu rijalitija, o čemu je otvoreno govorila odmah na početku šoua.
RepublikaFoto: e-stock, youtube.com/zadruga official
Imala veliku ljubav u rijalitiju...

- Šta sam ja uradila, zbog koga? Zbog čoveka kog boli uvo šta se meni desilo kad sam izašla. Sve su mi upropastili. Mene neko angažuje da radim, oni pljuju, zovu, vređaju, prete, pa mi oni otkažu. Pobedili su, ja nisam sa Slobom, ona je pobedila. Ali, ljudi, spustite loptu! Postali ste zvezde preko mene, uživajte sad - rekla je ona tada.

- Znaš koliko sam bila srećna kad sam tati uzela kola. Vozio je neki auto, nije imao ni klimu, bez veze, nema dovoljno za sebe, ne radi zato što je takav period i dodatno što sam ih ja uje*ala sa ovom pričom - rekla je Luna u "Zadruzi".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Anđela

17.12.2018 12:58

Usli bi oni i za 100 evra nedeljno. Neko se razbacuje nasim i Mitrovicevim parama. Nema tu VIP licnosti.

Odgovori 21 0
Zec

17.12.2018 13:09

Dosta im je i 100 evra nedeljno. Ne razbacujte pare za anonimne likove.

Odgovori 20 0
psihijatar

17.12.2018 23:50

3000 € sedmično????????????????????????? moja cela godišnja penzija..... :(