Eleonora rešena da ništa ne krije: Opasno se nameračila na Slobu, evo šta je objavila!

Autor:

Zadruga

16.12.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Makedonka Eleonora Miljković bacila je oko na Slobu Radanovića još tokom njegove posete "Zadruzi 2", u kojoj je nastupao, a po napuštanju rijalitija rešila je da da sve od sebe kako bi ga osvojila i, kako stvari stoje, na dobrom je putu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rešila da ga zavede...

Osim što joj je Radanović u više navrata javno uzvratio komplimente, Eleonora je sa njim stupila u kontakt i posetila ga pre dve večeri, na njegovom nastupu u jednom prestoničkom klubu gde su se vidno obradovali jedno drugom. Međutim, Miljkovićeva se tu nije zaustavila.

Nakon što ju je Sloba zapratio na Instagramu, čime joj je, mnogi tumače, dao "zeleno svetlo", Eleonora je objavila nešto što je privuklo veliku pažnju korisnika ove društvene mreže. Bivša učesnica "Zadruge" uživala je u svom toplom domu, gde je gledala Radanovićev novi spot, a taj trenutak je brže-bolje zabeležila, snimak podelila sa fanovima i ispisala stihove njegove nove pesme "Kocka": "Igrao sam kralja, al' falila mi dama".

Foto: instagram.com/miljkovic.official
Sloba joj ne izbija iz glave...

Da li je baš ona ta dama koja je sveže razvedenom Slobi falila, pokazaće vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aljosa

17.12.2018 08:47

Slobodni su.