Oglasio se njen bivši muž: Zerina je loša majka!

Autor:

Zadruga

14.12.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Zerine Hećo oglasio se nakon što je uživo u programu Aleksandra Subotić iznela da je njegova bivša žena bila silovana, što je Zerinu dovelo do nervnog sloma!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Hećova je u rijalitiju ispričala da ju je nekadašnji partner, sa kojim je bila pre bivšeg supruga, fizički zlostavljao, a zatim silovao.

- Nije mi na tu temu ništa htela reći, ali sam čuo za tog njenog bivšeg dečka, da se tu nešto dešavalo. Ja bih voleo da to nije tako jer Sara to ne zaslužuje, to me pogađa. Šta će biti sutra i kako će Sara sve da proživljava ja ne znam, da bude u ćošku u školi i da joj se deca rugaju, ne bih voleo to - rekao je Zerinin bivši muž Rusmir Hećo, misleći na njihovu naslednicu Saru.

RepublikaFoto: Facebook Printscreen/Rusmir Hećo
Ruzmir Hećo

- Ona je u ovom rijalitiju sve rekla o sebi. Ja svoje dete ne bih ostavio ni zbog jednog rijalitija. Ovo je treći rijaliti - rekao je on.

Rusmir trenutno zajedno sa Zerininom majkom brine o njihovoj ćerki Sari.

- U suštini trudimo se da sve zajedno organizujemo - završio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KK

14.12.2018 22:48

Slažem se. Zerina je loša majka.