(VIDEO) Neprijatno iznenađenje za Ervina: Mina ga ponizila pred svima!

Autor:

Zadruga

13.12.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški požalila se u toku žurke koja je organizovana u rijalitiju "Zadruga 2" da joj nedostaje bivši momak Nemanja Đerić Đekson, a sinoć je to u toku emisije voditelj preneo Ervinu Mujakoviću, sa kojim se trenutno zabavlja u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije još prebolela Đeksona...

Ervin je bio jako iznenađen ovom njenom izjavom. Zadrugar nije imao pojma da Mina u njegovom zagrljaju misli na drugog, i to na bivšeg dečka, Nemanju Đerića Đeksona, sa kojim je imala žestoke akcije seksa tokom njegovog kratkog boravka u "Zaruzi 2". 

- Čuli su ljudi! Mina je plakala, ja sam joj prišla, mislila sam da plače zbog Ervina. Ona mi je rekla da je tužna zbog Đeksona. Bila je njegova pesma, smorila se i rekla da joj nedostaje. Ja sam je pustila i to je to - rekla je Luna. 

Vidno zbunjenom Mujakoviću, pritisak je skočio dok je Mina na sve ovo gledala bezazleno, rekavši samo da i njoj mnoge stvari kod njega ne odgovaraju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ostao zatečen...

- Pa iznenađen sam. Nije mi drago što čujem ovo - jedva je izustio Ervin.

Mina se sve vreme smejala, kao i svaki put na pomen Đeksona, dok Ervinu nije bilo do šale.

- Nije ni meni prijatno kada čujem da je Dorotea spavala pored njega. Bože moj, nije prvi put da sam rekla da mi se sviđa Đekson. Zasmetale su mi neke stvari kod njega - rekla je Mina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading