Greška produkcije?! Evo šta se desilo u "Zadruzi", oni vrisnuli ne!

Autor: alo.rs

Zadruga

12.12.2018

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga" svake srede emituje se emisija radio "Amnezija" koju vode Bora Santana i Bane Čolak. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka stidiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće. Međutim, došlo je do iznenađenja produkcije zbog čega su se svi zbunili, a neki i prebledeli od straha.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

- Dragi gledaoci i slušaoci, kao što ste navikli, uz vas su Bora Santana i Bane Čolak, ali od sada ćemo imati i jednu novinu i osveženje. Od sada će naša pomoć, nova učesnica programa i konsultant biti Višnja Petrović - rekao je Bora.

Ove srede će na tapetu biti ovonedeljni potrčci Aleksandra Subotić i Branislav Radonić Brendon, novi zadrugari, ali i pikanterije sa noćašnje burne žurke.

Ipak, u jednom momentu emitovanja "Amnezije" produkcija je napravila fatalnu grešku, te je u program uživo pustila novu pesmu Kije i Stoje "Ko bi rekao".

Zbunjeni Bane i Bora su počeli da mašu rukama i viču "ne" jer se ovo desilo skroz nepranirano, ali ni njima nije bilo jasno šta čuju, s obzirom da Zadrugari nemaju kontakata sa spoljnim svetom.

Pogledajte kako je sve izgledalo i dobro obratite pažnju na Lunin izraz lica. Očigledno joj uopšte nije bilo prijatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

12.12.2018 21:26

Verovatno namerna greška.

Lj

14.12.2018 12:42

Svakako je namerna GRESKA ali dobar stos