Smuvali se Luna i Marko? Đoganijeva poljubila Miljkovića

Autor:

Zadruga

12.12.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da su Luna Đogani i Marko Miljković pre ulaska u "Zadrugu 2" imali seksualni odnos dobile su i potvrdu kada je di-džej to i priznao. Međutim, njih dvoje su sada počeli da se zbližavaju, a sinoć je čak pao i poljubac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve više se zbližavaju... Luna i Marko

Luna i Marko u toku protekle noći dugo su razgovarali, a ova konverzacija baš i nije delovala kao prijateljska. Njih dvoje do kasno u noć razgovari su na njegovom krevetu, a onda mu je blogerka rekla da mora da ode na spavanje:

- Ustajem sutra, radim. Ja moram da radim za nokte i trepavice - kazala je Luna, a Marko se ponudio da joj da 1000 dinara da ne bi morala da ustaje ujturo i ide u fabriku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Poljubila ga tik pored usana... Đoganijeva i Miljković

- Hoćeš da ti ja dam 1000 dinara da ne treba da ideš uopšte - ponudio joj je Miljkocvić, ali je blogerka to odbila, nakon čega joj je on rekao da je sazrela u odnosu na prethodnu "Zadrugu".

Ovaj razgovor dvoje "golupčića" prkinula je Jelena Krunić koja je kazala da je već pet sati i da mora da spava, te da prestanu da razgovaraju. Luna i Marko teško su se odvojili jedno od drugog, a za kraj ga je Đoganijeva poljubila tik pored usana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neda

12.12.2018 10:24

Tajna ljubavna veza se otkriva.

Odgovori 19 2
Nina

12.12.2018 11:05

A gde ju je tačno poljubio? Tu, tu, tu , tu, ili ovde?

Odgovori 17 2
Anđela

12.12.2018 11:16

Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve saznaju.

Odgovori 18 3