(VIDEO) Ljuba oplela po Davidu i Aleksandri: Evo šta je otkrila!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.12.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku večerašnje emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem" došlo je do žestoke svađe između Zerine Hećo i Aleksandra Subotić. Ljuba Pantović je pokušala da spreči raspravu koja je kasnije kulminirala u totalni haos u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović i Bane Čolak

Ona je tokom noći komentarisala Davida Dragojevića sa Banetom Čolakom koji je znao da Pantovićeva nikako ne podržava ono što je njena ćerka uradila njegovoj bivšoj devojci.

- On posle svake rasprave sa mnom ide na vrata. On ima takve napade agresije kada ja ustanem da pričam. Ja znam da istina boli. Znala sam da ga vole ovde, ja sam ovo gledala pre - počela je da priča Ljuba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović i Bane Čolak

- Ja ga poštujem, meni je on bio totalno okej pre ovoga - kratko je dodao Bane.

- Oni su se zaigrali. Ljudi znaju da je ona meni malo zagorčala život. Danas sam ustala da smirim tu priču gde sam pojela g*vno. Znala sam da će da ustane i da me proziva da sam fejk. Moja je sramota što se ona tako ponaša. Ja nisam najbolja majka na svetu, ali sam dala sve od sebe. Priča im je izmakla, on je nju odvojio od mene. Usmerio je na ljude koji njoj uništavaju život i sada ako te ljude napadneš, gotov si. On njoj uzima pare, ona je njegova marioneta. To ovde niko ne vidi - rekla je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

11.12.2018 12:10

Ljuba i sama priznaje da je imala propusta u vaspitavanju cerki.

Odgovori 10 0
Dolores

11.12.2018 18:52

Jadna je, sve što govori protiv njih i bivšeg muza govori o sebi.