Bivša cimerka otkrila: Aleksandra laže, Zerinu su silovali i brutalno pretukli, sećam se svakog detalja!

Autor: mediji,Republika

Zadruga

10.12.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklih dana u "Zadruzi" je glavna tema životna priča Zerine Hećo, koja tvrdi da je bila silovana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić...

Aleksandra Subotić tvrdi da Zerina laže i da je osoba koja ju je navodno silovala, izvesni Suki, kasnije joj je slao poklone dok je bila u "Parovima" i čak je Zerina njegov broj ostavila u produkciji kao kontakt.

Mirela Lapanović, koja je bila učesnica "Parova" kada i Aleksandra i Zerina, tvrdi da starleta iz Bosne govori istinu.

 - Bila sam u Parovima tada kada je ona prvi put ispričala za to da je bila silovana i tad mi je bilo jako teško. Sećam se da je Zerina tada bila vidno potresena i sećam se da sam ustala i prišla joj, zagrlila je, jer sam u pogledu videla povređenu ženu - setila se Mirela tadašnje scene iz "Parova".

RepublikaFoto: instagram.com/mirelalelibatista
Stala na Zerininu stranu...Mirela Lapanović...

- Užasnuta sam kad bilo ko proziva žrtvu, jer je to najstrašniji čin koji se može desiti jednoj ženi, a kamoli majci. Laže Aleksandra. Zerina nije pominjala ime silovatelja, videli smo na plazmi vidno pretučenu Zerinu, njena drugarica je dala izjavu novinarima koliko se sećam. Nikakav Suki tu nije pomenut. To je potpuno druga priča. Zgranuta sam, jer Aleksandra nije pokazala nimalo ženske solidarnosti, nimalo empatije nego je ponavljala i ponavljala silovana, silovana, to je radila sa namerom da je ponizi, uvredi, na neki način izazove na fizički kontakt kao i sa Vladimirom. Poznata je po tome da izaziva nasilje. Aleksandra od te večeri nije prestala i dalje za stolom da provocira žrtvu, ja sam jako potresena kao i sve žene koje su nažalost doživele te vrste traume. Jako je ružno što je Aleksandra slagala i pokušala da ocrni Zerinu u momentu kad joj je bilo zaista vidno teško. Zerina govori istinu. Sramota neka bude sve one koji upiru prstom u žrtvu silovanja - zaključuje Mirela Lapanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivan

10.12.2018 17:21

Cega se seca? Seca se sta im je Zerina pricala. Nije licno videla.

Odgovori 16 2
Dolores

10.12.2018 18:43

Neš ti, svatko svoga brani.

Odgovori 16 2
Nina

10.12.2018 19:03

Osobama u rijalitiju ništa ne verujem. Sve rade da bi ostali što duže. Lično Zerina se nada prvom ili drugom mestu. Sve je dozvoljeno.

Odgovori 16 0
Jelena

11.12.2018 02:26

@Nina - Ni ja im nista ne verujem, pa da kazu da je mleko belo.