Ljuba se poverila Mikiju: Đuričić nije ni slutio da će ovo saznati!

Autor:

Zadruga

09.12.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović rešila je da je dosta, te se poverila Mikiju Đuričiću i objasnila mu da njena ćerka Aleksandra Subotić ne zna šta priča jer se uplela u laži

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba priča Mikiju o Aleksandri...

 Insistirajući da sve radi iz najbolje namere, oslikala je pčelaru iz Kupinova u potpunosti novu sliku Aleksandre, objašnjavajući šta je zapravo glavni okidač njihovih žestokih svađa. 

- Pričala je ona meni kako je imala težak život. Ja njoj kažem: 'Ako si imala težak život, onda si fakultet morala da završiš, zaposliš se, a ne da ideš po rijaltijima. Situacija je grozna - rekao je Miki i ne sluteći šta će tek da čuje. 

Zbog ovoga se podigla ogromna prašina. Naime, Ljuba je u potpunosti raskrinkala Aleksandru, te tvrdila da je sve što je njena ćerka izjavila za nju - gnusna laž.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

- Dosta više sra*a po meni! Ja nisam rekla ni dva posto o njoj. Ako kod mene probudi da kažem neke stvari, ona je gotova! Ona je pričala kako su joj ljudi pričali da su joj kupovali ovo, ono... nazivali su je 'arapskom ku*vom'. Ona mene napada da sam ja njoj rekla da je ku*va. Ona se sama upliće u laži! Ona se hvalila kako je ona riba, koja ima prijatelje Arape, kako su je svugde vodili... Ona je pričala u nekom lajvu sa nekom ribom kako će da napiše knjigu 'Kako je mene moja majka podvodila - ispričala je Ljuba pa šokirala Mikija. 

- Meni se sinoć David kleo. Samo što nije zaplakao. Da je ona bila trudna... - ispričao joj je Miki. 

- Laže - zapanjila je Ljuba. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nata

09.12.2018 17:22

Kako moze David da se kune da je ona trudna? Onda je i njega lagala.

Odgovori 11 1
psihijatar

16.12.2018 20:36

Sve je dogovor, a i zna se, dali im 3000 ^da glume trudnoću, pa abortus, da ako ovaj i zna kako se prave deca, a sprcao 30 god u d.pe... A kad se toliko vole, što se do sada nisu venčali, pa napravili svoje dete?????