Pala odluka: Gagi podiže tužbu protiv Marijane Zonjić!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.12.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku svađe sa Marijanom Zonjić, Luna Đogani je poručila tati da sačuva snimak i tuži pevačicu za izgovorene reči, što je Gagi Đogani ozbiljno shvatio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

- Moram danas da vidim sa advokatom da li tu stvarno ima osnova za tužbu. Naravno da ću da ispoštujem Luninu želju, sve ono što je rekla mi ćemo da probamo da ispunimo, da podignemo tužbu ako ima osnova. Ako naš advokat proceni da ima osnova, mi ćemo sigurno podići tužbu - ispričao je Gagi.

Marijana je, inače, poslovno sarađivala sa njim pre ulaska u "Zadrugu 2", a onda je u rijalitiju bila u vezi sa njegovim sestrićem Adamom. Gagi nije stekao utisak da bi trebalo da očekuje ovakvo ponašanje od nje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Zonjić

- Ne znam, stvarno. To sve govori o njoj. Ja ne bih nju nešto mnogo da komentarišem. Devojka je ukapirala igru. Ima tri rečenice koje vrti u krug. Da je Luna ljubavnica, da joj je tata narkoman, razočarala me je. Ne bih više da joj dajem marketinga jer ona verovatno ide na to. Mislim da je provalila poentu cele igre i na to puca. Tužiću sve ljude u 'Zadruzi', sve koje mogu da dobijem jedan na jedan na sudu, sve ću tužiti - zaključio je Gagi.

Podsetimo, tokom oštre svađe, Marijana je Lunu nazvala ženom lakog morala i ljubavnicom, a Gagija narkomanom, zbog čega je Luna vikala:

- Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ti si devojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ruska

09.12.2018 15:14

Tezak zadatak za advokata , da odbrani ....... sve ovo!

Odgovori 12 0
Nata

09.12.2018 15:17

Obe su vredjale. Obe su krive. Obe ce sud kazniti ako se budu sudile.

Odgovori 14 2
Hajro

12.12.2018 13:18

Pa njegova ćerka je pričala da joj otac narkoman i lopov. Jadnici, očito od toga žive da se tužakaju. Tužno im bilo dovjeka!