(VIDEO) Aleksandra opet pljuje produkciju: Svi su joj krivi osim nje?!

Autor:

Zadruga

09.12.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod je žestoko osudio Aleksandru Subotić nakon što je u svađi pomenula da je Zerina Hećo silovana, nakon čega je zrtva nasilja doživela nervni slom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Subotićeva je zatim pobesnela i žalila se na odnos koji produkcija "Zadruge" ima prema njoj i nije štedela reči kada je ovaj rijaliti u pitanju.

- Mene onaj (Vladimir Tomović) kad me udario pesnicom, oni su napisali da sam ga isprovocirala! Zabole me k**ac za ovaj rijaliti, ovaj rijaliti je više fejk nego onaj drugi (misli na "Parove"). Mene večito osuđuju svi! Zašto da se kome ja izvinjavam? Spustim loptu, rešim da učestvujem i vi mene da za**bavate! Kad su uveče emisije, neću se pojavljivati, kaznite me, sve mi pare uzmite, pa ćemo da se tužimo - rekla je Subotićeva.

Njen dečko David Dragojević se složio sa njom i rekao da će udariti svakog učesnika koji mu se približi na metar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

09.12.2018 11:47

Da,ona je isprovocirala Vladimira jer ga je gazila podmuklo ispod stola i nije kriva.Da,ona je gazila srpsku zastavu i nije kriva.Da,ona je glumila trudnocu i pobacaj i nije kriva.Da ona je prodala pricu o svojoj porodici i svom zivotu i nije kriva.Da,ona je etiketirala nekog da je silovan i nije kriva...Uvek je kriv neko drugi:okolina,produkcija,novinari...jer ona je dobra,jer ona je zrtva,jer ona je zvezda...Nikada nije ni za sta ni kriva ni odgovorna jer ona je uvek iskrena,mala,razmazena,prosto je takva,uvek je u pravu,nikada se ne izvinjava...ta ljudska strana ne pripada NJOJ jer ona je Aleksandra Subotic!!!!

Odgovori 17 0
Nata

09.12.2018 15:13

@Marina - Aleksandra je MONSTRUM.

Odgovori 16 0