(VIDEO) Aleksandra još uvek vređa žrtve silovanja: Nikako da prizna da je pogrešila!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.12.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženja koja se bore za prava žena širom regiona reagovali su na Aleksandrino ponašanje i korišćenje nesreće koja je zadesila Zerinu Hećo. Žrtve silovanja koje se saosećaju sa Zerinom su oštro osudile postupak Subotićeve, koja po svoj prilici nije svesna težine i ozbiljnosti reči koje je izgovorila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rebeka Popović i Aleksandra Subotić

Ona je i tokom emisije ''Pitanja novinara'' ostala pri svom stavu da nije pogrešila što je odlučila da tako javno priča o delikatnim stvarima iz nečijeg života. Zadrugara koja je sa njom u dobrim odnosima je ipak htela da je na najbolji mogući način posavetuje kako je ovo ponašanje ne bi obeležilo. 

- Ti bi mogla da se izviniš javnosti, ono, da si dovela javnost u zabludu, čisto onako - savetovala je Rebeka Aleksandru.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rebeka Popović

- Zašto? Evo, kunem ti se da sam bilo koga uvredila ja bih se izvinila - rekla je kratko Aleksandra.

Subotićeva je istog trenutka odgovorila kako nema nameru da to učini jer i dalje smatra da ništa loše nije uradila. Videvši to, Rebeka je spustila loptu i pustila Aleksandru da radi kako ona misli da je najbolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Časlav

09.12.2018 16:38

Aleksandra je monstrum i nema obzira pre povredjenima i bolesnima.

Nina

09.12.2018 17:32

Aleksandra je bahata. Bahati gaze i ne paze.

max

10.12.2018 13:48

Pravite monstruma od nekog ko zna istinu a vi od te osobe zelite da napravite devojku koja nemoze sutra da izadje na ulici a ima i ona dete i dosta vise medijskog urnisanja stvarno je jako ruzno. a od one druge pravite zrtvu alo da se tako brinete za sve silovane zene u srbiji kojih ima preko pola miliona bilo bi bolje ali od njih nemate interesa i nemate pricu za novine pa zato vas nije briga ovde je samo korist u pitanju .. sramim se sto sam gradjanin ovakve srbije koja ima ovakve novinare fuj na siliu sve na silu ajde rasturite jos nekome brak ili unistite porodice trcite za kolima ajde .. fuj bre