(VIDEO) Svađa Marijane i Lune: Zonjićeva tvrdi da je Đoganijeva ku*va volonterka!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.12.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida Adama Đoganija i Marijane Zonjić, Luna Đogani više nema razloga da krije animozitet koji ima prema pevačici. Njih dve su na sastanku došle u situaciju da jedna drugoj govore teške uvrede.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Marijana u svađi

- Ti si jedna ku*va volonterka. Je*eš se za pare. Imam i dokaze za to. Strašno. Nikada me nisi volela. Nisam ja sa tobom bila dobra zbog tebe, nego zbog Adama - govorila je Marijana, dok je Luna izbezumnjeno gledala.

Luna je ustala i pozvala svoje roditelje da spreme tužbu za reči koje je Marijana izgovorila. Zonjićeva je spominjala i Gagija Đoganija kao osobu koja koristi narkotike u vrlo ružnom smislu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Zonjić

- Nisi svesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ti si devojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se. Videćeš ti kako će da te rastežu napolju, platićeš za sve reči koje si rekla za njega da je narkoman. Ti si hejter koji zna sve o meni. J*baću ti mater, nisi ni svesna. Da nisi ti poslala onog lika da mi pravi scene u butiku! - vikala je Luna sa drugog dela stola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rance

08.12.2018 10:32

Volim kurve volonterke koje ne naplacuju, nego to rade iz uzivanja.

Odgovori 14 0
Gaga

08.12.2018 10:52

Gde se mogu naci kurve volonterke u Beogradu?

Odgovori 13 0
Mila

08.12.2018 10:56

Đoganijeva joj pripretila svojom mafijom, da ce biti fizicki maltretirana kada izadje iz Zadruge. Da li ovo prati policija?

Odgovori 15 0
Gaga

08.12.2018 11:01

I za pare i za đabe.

Odgovori 14 0