(VIDEO) Ljuba Pantović tvrdi: David je imao nešto više sa bivšim zadrugarom!

Autor:

Zadruga

07.12.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sastanci u rijalitiju 2zadruga" služe da bi ukućani rešili svoje nesuglasice, današnji je napravio još veće sukobe među njima!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović

Ljuba Pantović je ustala i rekla da svoje rasprave rešava za stolom i van njega. Da joj nije problem da se umeša gde god joj ime spomenu. Kasnije je šokirala sve zadrugare tako što je iznela da zna sa kojim bivšim zadrugarom se David dopisivao pre rijalitija na način na koji nije uobičajen za jednog strejt muškarca.

- Ja sam rekla da je osoba ovde učestvovala. Ispala je u drugom mesecu. Neću da kažem jer ne smem. On se dopisivao sa Davidom na način na koji se muškarci ne dopisuju. Sinoć sam takođe shvatila da ovde po tom pitanju počinje da se priča razvija sama i da sam imala razloga da tako mislim. Što se tiče osobe na ćošku stola (Karađorđa) imaćemo konflikt jer neće mene niko ovde da pljuje - rekla je Ljuba, a onda je došao red na Lunu Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević

- Sa onima sa kojima nisam bliska nemam konflikt, jedino sam imala svađu sa Adamom, jedino mi je to bitno. Da se on svađa ovde zbog Marijane, neću da dozvolim da se zezne kao ja - govorila je iskreno, savetujući ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading