(VIDEO) Šamar u facu: Ivana Vrbaški javno dala šut kartu Karađorđu pa mu poručila OVO!

Autor:

Zadruga

07.12.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Vrbaški, Minina majka, uputila je sinoć reči podrške Mariji Kulić, koja samo što je izašla iz "Zadruge 2". Zbog Miljaninih suza posebno se potresla, ali kako je istakla, nije mogla da se odazove pozivu i dođe u goste jer ima boginje. Marija se Ivani zahvalila i poželela joj brz oporavak.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ljubav kratko trajala...

- Pozdravljam Sanju i Majinog tatu, kao i Mariju - obratila se svima koji su sedeli kod Dušice Jakovljević i ne sluteći šta ih dalje čeka.

Naime, Mariju je zanimalo da li Ivana ima komentar na Karađorđevo ponašanje prema njenoj ćerki Mini.

- Ja mislim da si ti pametna žena, Beži od njega, ovo čudo ti nije potrebno - istakla je Marija, ali Ivanin odgovor šokirao je sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana sa ćekrom Minom...

- Ja se kukavički povlačim iz cele te priče. Meni je nepojmljivo da se ovako jedna porodica ponaša. Ne želim da imam veze sa tim, tu je sve mnogo zamršeno. To su stvari koje se rešavaju u četiri zida, a ne ovako javno. Ja sam drugačije vaspitana. Kod nas je jedino Mina malo slobodnija. Svaka čast ljudima koji su mi rekli da sklonim od njega, ovo je za mene previše - izjavila je Ivana pa preko televizije zapravo i ostavila Karađorđa.

Upravo njegov odnos prema Mini uticao je na ovakvu odluku.

- Mene je najviše pogodilo kada je Karađorđe postavio ultimatum Mini da ne sme da se druži sa Ljubom - istakla je ona, pa zatim i iskoristila priliku da prokomentariše ćerkin odnos sa Ervinom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Đekson...

Tada, Ivana je još jednom zapanjila sve prisutne.

- On je simpatičan dečko. Mina je tamo, ne ja, njoj odgovara verovatno", rekla je, pa ga uporedila sa Đeksonom: "Đekson je Đekson. On je nezamenljiv - zaključila je ona.

Pogledajte: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

07.12.2018 12:15

Kod vas je jedino Mina malo mnogo i previse slobodnija.

Odgovori 10 0
Nina

07.12.2018 14:41

Ko se veri na brzinu, taj se kaje natenane.