(VIDEO) Aleksandra: Ljuba me je tukla, u školu nisam mogla da idem zbog nje!

Autor:

Zadruga

05.12.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Aleksandra Subotić jako se potresla nakon žestoke svađe koju je imala sa svojom majkom Ljubom Pantović!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Ljuba je svojoj ćerki rekla da je je "prava kletva" i indirektno je optužila da se bavi prostitucijom, a Aleksandra je ponavljala da ju je majka od malih nogu zlostavljala i tako joj uništila život. Subotićeva je nakon sukoba otrčala u pab sa dečkom DavidomDragojevoićem i odmah briznula u plač. 

- S*re mi se više od ovoga, ja sam uvek kolateralna šteta. Danima ga napada, ne mogu više da slušam. Moram ja da ispaštam zbog njih, bolesnika kojekakvih. Treba da gledam nešto što kući nisam gledala pet godina - vikala je ona. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Da li kapiraš da igra igru, ona hoće da te raznese? Zato je ušla, da li možeš da je ne komentarišeš? - prebacio joj je David što stalno naseda na provokacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Časlav

05.12.2018 18:00

Njena mašta može svašta. Aleksandra je svetski prvak u izmišljanju laži.

Odgovori 15 1
Marina

05.12.2018 22:13

Jadna ona.Svi su krivi samo je ona ispravna.Ni prva ni poslednja koja je zanemarena od roditelja ali nisu sve postale ono sto ona jeste.Ovako lazljivo,samozivo,umisljeno,bezobrazno,nevaspitano,arogantno...stvorenje nisam jos videla.Samo se pitam koji je razlog sto je David sa njom jer je ocigledno da je ne voli?

Odgovori 10 0
Aljoša

06.12.2018 11:04

Zamislite pojavi se nova marka patika. I Ljuba naruči te patike iz Australije za svoje ćerke da ne budu "hendikepirane" u školi bez poznatog brenda patika.