Majka i ćerka u nikad žešćoj svađi: Aleksandra tvrdi da je Ljuba trošila Karađorđeve pare od pljačke!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.12.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ulaska Ljube Pantović u rijaliti, između nje i njene ćerke Aleksandre Subotić bukti neviđeni rat. Aleksandra se udružila sa dečkom Davidom Dragojevićom i ocem Karađorđem Subotićem, pa koristi svaku priliku da započne svađu sa svojom majkom koju optužuje za težek život, zlostavljanje i zanemarivanje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra i Ljuba se posvađale!

Tokom današnjeg sastanka zadrugara, Branislav Radonić Brendon je započeo verbalnu raspravu sa Karađorđem, a Aleksandra je odmah skočila u odbranu svog oca. U raspravu se umešala i Ljuba, što je uzrokovao novu žestoku svađu između nje i Aleksandre.

- I dan danas je zaljubljen u tebe i ti to zloupotrebljavaš! Izbacila si ga iz izolacije da njemu skidaju pare, ionako je ostao bez ičega zbog tebe - optužila je Aleksandra Ljubu da se loše ponaša prema Karađorđu. 

- Ti si zaslužila sve najgore na ovom svetu! Ti si kao kletva! Ne možeš ti mene da učiš kako da se ponašam, mešaš se svima u odnose, idi sredi tvoju vezu - uputila joj je Ljuba teške reči. 

- Mrziš me od kada si bila mala, mrziš svoju sestru i sve koji kažu nešto što ti se ne sviđa. Možeš samo da me mrziš. Pozdravili su te Arapi - nastavila je ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević

- Samo kaži da se j*bem z apare! Bravo mama! Ti si se razvela da bi mogla da se j*beš okolo i trošiš njegove pare. Poganušo pogana i bludnce! Kakvi ste, ja sam zlatna - vikala je Aleksandra.

David se tokom njihove rasprave samo hvatao za glavu u neverici i bezuspešno je pokušavao da smiri svoju devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milano

05.12.2018 20:16

Pa šta je to čudno, bila mu je žena. I Aleksandra je jela hleb od tih para! Uvedite ovog što joj napravio dete da bude haos!

Odgovori 13 1
Kristina

07.12.2018 07:53

Svi su trosili zajednicki novac.