Ivana Vrbaški stala uz ćerku: Ovo je kraj Karađorđeve i njene veze?!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.12.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je ušla u konflit sa Karađorđem Subotićem, verenikom njene majke Ivane Vrbaški, a o svemu se poverila Ervinu Mujakoviću sa kojim je trenutno u vezi u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Do sukoba je došlo kada je Karađorđe tražio Mini da se odluči između njega i ostalih zadrugara, a povod je bilo Minino druženje sa Ljubom Pantović, njegovom bivšom ženom. Mina tada nije mogla da veruje šta joj je Karađorđe rekao, pa je morala sa Ervinom da podeli svoja razmišljanja. Ona mu je tada ispričala da je sve laž i da se njena majka ne bi verila za nekoga koga ne poznaje ni dva meseca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ervin Mujaković i Mina Vrbaški

Mina je tada Karađorđu rekla da neće dozvoliti da iko utiče na njeno mišljenje, a tim povodom oglasila se i Minina majka koja je u rijaliti ušla zajedno sa Karađorđem, svojim verenikom, ali je ubrzo i napustila isti.

Iako su mnogi očekivali drugačiju reakciju, Ivana je podržala svoju ćerku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe Subotić

- Mislim da je Mina reagovala najbolje kako je umela. Ona je rekla Ervinu to, nije htela da se svađa sa osobom koja može otac da joj bude. Podržavam je, ne može ni Karađorđe niti bilo ko da njoj daje ultimatume bilo koje prirode - rekla je Ivana za "Pink.rs" i dodala:

- Ja sam uz svoje dete bila uvek. Kog god da je u pitanju. Sigurno će se sve promeniti ukoliko on bude nastavio da se tako ponaša prema njoj - rekla je Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kristi

04.12.2018 20:35

Mina i Ivana ne znaju šta hoće a šta neće.