Miljana pokušala da se ubije pred detetom: Hitno odvezena na psihijatriju!

Zadruga

04.12.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić, koja u rijalitiju "Zadruga 2" boravi sa majkom Marijom i sinom Željkom već neko vreme se žali da pati od postporođajne depresije. Ona je prethodnih nekoliko dana govorila da oseća bol u grudima, kao i da ima visok pritisak, a kako ju je mama ignorisala, Miljana je posegla za drastičnijom merom kako bi privukla pažnju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Više puta u rijalitiju pokušala da se ubije, jednom je htela i sredstvo za čišćenje kupatila da popije... Miljana 

Naime, Nišlijka je pretila da će sebi preseći vene, zbog čega je produkcija odmahe reagovala, zaustavila zadrugarku u sumanutoj radnji i poslala je na psihijatriju Gornja Toponica u Nišu.

Kako izvor blizak Miljani navodi, ona je nezadovljna zbog više stvari.

- Miljana je klasičan promer hipohondra. Kada čuje da se nekome nešto loše desilo, ona to odmah projektuje na sebe i misli da nju i to ili nešto slično snaći. Po ulasku Ane Korać u "Zadrugu" bila je jako uznemirena kada je saznala da je starletin otac preminuo od srčanog udara i odmah je počela da govori da oseća bolove u u grudima. Potom je saznala za nesreću koja jezadesila Darka Lazića i zbog toga je danima bila utučena - kaže izvor blizak Kulićevoj.

Foto: Republika
Sve je to uradila pred sinom Željkom... Miljana Kulić

- Miljana se žalila svojoj mami kako nije dobro i isticala da oseća bolove u gurdima, kao i da joj je priitsak visok, međutim, Marija zna da Miljana često umišlja probleme, te nije ragovala. Kulićevoj je zbog toga pala klapna, te je otišla u zasebnu prostoriju gde u Imaginarijumu žive ona, njena majka i sin Željko, uzela kuhinjski nož, zavukla se u ćošak i počela da preti: "Ubiću se, sad ću lepo sama da završim sa životom kada nikome nije stalo do mene. Kakva si ti to majka kad ne brineš što me boli u grudima?

Kada je Marija videla da situacija nije naivna, rekla je obezbeđenju da hitno alarmira produkciju. Obezbeđenje je domah reagovalo, oduzelo Miljani nož i izvelo je iz kompleksa", objašnjava izvor.

Miljana je odvedena u psihijatrijsku ustanovu gde je psihijatar obavio razgovor sa njom, a nakon seanse je vraćena u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lj

04.12.2018 14:22

To je fejk. Nije joj dobra reklama pred novim deckom

Ana

04.12.2018 15:06

@Lj - Ne moze se cekati da ona dokaze da li je fejk ili stvarna namera. Kad se napravi steta moze biti opasno.

Odgovori 11 0
Zoki

04.12.2018 17:09

Bitna je upornost