Ovo nikako nije smela da uradi: Zbog bivšeg dečka Luni preti diskfalivikacija!

Autor:

Zadruga

04.12.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarke Luna Đogani, Jelena Krunić i Zerina Hećo su sinoć do kasno sedela u sobi i razgovarale o svojim bivšim momcima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Luna priča Jeleni i Zerini o svom bivšem dečku...

Naime, Đoganijeva je pričala o bivšem dečku sa kojim je bila pre dve godine. Ona je ispričala sve do detalja o njihovoj vezi. Međutim, sve vreme je šaputala i prekrivala usne dok je pričala. Zerina i Jelena su je ipak savršeno razumele.

- Meni kofer svi tu, ja pored kreveta, ako je suđeno biće onako, a ako nije ... A kada sam otišla od sela on me je....I prvi put i sad opet. Bili smo totalno iskreni. Došli su svi moji da vide, mi smo se pozdravili i on meni kaže... - šaputila je sve vreme Luna što je strogo zabranjeno u "Zadruzi" pa bi mogla da bude kažnjena i diskvalifikacijom ili oduzimanjem nedeljnog honorara.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

- Meni je sve to tužno. Sa moje tačke gledišta, s obzirom na početak i ovaj privremeni kraj, to mora da vredi - dala je Zerina svoj sud.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

04.12.2018 16:42

U prvoj Zaruzi svakog dana je šaputala pa nije kažnjena. Šta da gledamo ako oni šapuću?

Odgovori 13 0
Dolores

04.12.2018 20:06

Glupa cura, odala se, priča o Gastozu, selo je Turska, kako je imala sex sa njim u Turskoj, pa ovdje pred ulazak u Z2, pa je poljubio pred mamom, a ovamo glumi nerve slomove i pati za Slobom 3 mjeseca. Dovoljno za pametne, tko zna što će nam još otkriti do kraja, vjerojatno i kako je imala sex s Markom Miljkovićem u periodu između Z1 i Z2 što je on i priznao pijan nakon žurke.