(VIDEO) Miki hteo da nokautira Jelenu zbog Suzane!

Autor:

Zadruga

03.12.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović i Miki Đuričić žestoko su se posvađali i jedno drugom sasuli uvrede u lice, dok su se gurali ispred brze hrane. Između njih je stajalo i obezbeđenje, kojima je Jelena pokušala da odbrusi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki odgurnuo Jelenu...

- Ne dirajte me - rekla je ona, a član obezbeđenje joj je rekao da se smiri i ne izaziva Mikija, ali je ona nastavila svoju priču:

- Ma ni Suzana te neće. Neće ti pušiti ni ona sa 15 godina više. Ni ona ti neće dati. Ni nju nećeš je.ati, ološu jedan, pe.erčino.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obezbeđenje moralo da reaguje...

- Sram te bilo, klošarko, uništiću te sada, nokautiraću te. Meni da diraš Suzanu. Gotova si, pomerite je što pre - rekao je Miki njoj, pa je ona uzvratila:

- Ti nemaš drugi način da kažeš šta imaš. Sram te bilo, moju mamu i baku da diraš. Impotentan si, neće te ni žene starije od tebe 15 godina, jadan si - rekla je ona, pa je Miki otišao od nje kako bi izbegao dalji sukov. 

Pogledajte: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

04.12.2018 07:41

O Mikijevoj svaleraciji Miki ne da da se prica.

Maria

04.12.2018 07:57

Svaleracija pred kamerama i milionima gledalaca ne moze da bude tajna.