Karma? Muž prevario Lepu Lukić, a sada njega žena javno vara u "Zadruzi 2"!

Autor:

Zadruga

03.12.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović (56) i Miki Đuričić (41) javno su pred svima priznali emocije i više se ne kriju, a Suzanin suprug, estradni menadžer Vlado Perović, kome je prvo bilo simpatično ljubakanje njegove žene sa pčelarom iz Kupinova, više ne želi da prašta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki i Suzana zajedno u rijalitiju "Zadruga 2"...

Međutim, malo ko zna da je Suzanin muž bio drugi muž Lepe Lukić koja ga je uhvatila sa ljubavnicom u krevetu. Njihov brak je završen zbog njegove prevare, a Lepa je u svom stilu opisala kako je uhvatila bivšeg supruga u švaleraciji.

RepublikaFoto: youtube.com/ Goli Zivot TV HAPPY
Varao, a sada je prevaren... Vlada Perović

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog*zu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - rekla je Lepa.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Lepa Lukić kao učesnica "Parova"...

Podsetimo, Suzana i Vlada dugo su u srećnom braku i imaju dvoje dece, Dajanu i Nikolu, koji ne vole da se eksponiraju. Ona se odavno povukla sa scene i posvetila porodici, da bi se 2013. godine pojavila u emisiji "Preljubnici".

- Moj muž je najbolji i tu nema priče. Mnoge su obletale oko njega i htele ga za sebe, ali samo sam ga ja dobila. Da je samo jedna od njih u pitanju, pa i da prećutim. Problem je što su mnoge htele seks i svašta nešto, ali on je samo moj muž i to poštuje - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana i Miki nerazdvojni...

Međutim, Vlado nije imao vremena da komentariše šta se dešava u Zadruzi iako je posle prvog poljubca rekao da mu je to sve simpatično. Kada su njih dvoje otkrili da su u tome umešane i emocije, Vladu nije bilo do priče. 

- Stvarno me to ne interesuje, na putu sam. Pozdrav - kratko je izjavio.

Da li će Miki sada završiti gologuz s obzirom na to da se najavljuje ulazak Suzaninog supruga u "Zadrugu 2"?!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

03.12.2018 15:14

Sve se vraća sve se plaća.

Odgovori 10 0