Ima lažnu verenicu i bio je svinger: Zadrugar u rijalitiju započeo vezu, a krije i mračne tajne!

Zadruga

01.12.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriju zvanu "verenica Lazara Jeremića" mnogi su pokušali da odgonetnu, međutim, iako je klupko trebao da se odmota njegovim izlaganjem na tu temu, ono se samo još više zamrsilo, pa gledaoci nikako nisu mogli da shvate u kakvim je zadrugar zapravo odnosima sa izvesnom Anđelom Milenković. Naime, bivši fudbaler je u razgovoru sa Davidom Dragojevićem pričao da će se oženiti nakon "Zadruge" i da ima devojku napolju, iako je u rijalitu u vezi sa Natašom Moskvom, a kada je ova informacija procurela u javnost on je promenio ploču i izjavio da je Anđela (koju je svojoj prijateljici Zorici Marković predstavio kao svoju devojku) samo njegova drugarica koja je ludo zaljubljena u njega.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
lazar Jeremić

Ipak, portal Republika.rs došao je do odgovora na ovo pitanje:

- Anđela i Lazar su samo drugari. On potiče iz dobre, patrijahalne i kulturne porodice koja živi u Smederevu, a svojim roditeljima i familiji je nju predstavljao kao svoju verenicu, odatle cela ta priča - kaže izvor blizak Jeremiću.

Naročito je bilo zanimljivo pismo koje je Milenkovićevoj poslao bivši fudbaler i u kojem govori da je voli i da je sve to što radi u rijalitiju samo igra. Međutim, nakon što je otkriven sadržaj pisma on je uporno tvrdio da je Anđela devojka koja je smrtno zaljubljena u njega i sa kojom on nikada neće biti jer je imala burnu prošlost, a Zorica Marković i Nataša Moskva su otkrile da je on aludirao na najstariji zanat kada je pričao o Anđelinoj prošlosti i zanimanju, što možete poslušati u videu ispod:

Ovu temu naš izvor komentariše na sledeći način:

- I ja sam čula od njega da je Anđela radila"one stvari" za pare, čak sam čula da je i podvodila druge devojke da to isto rade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ruke tvoje sad se znoje kad o meni govore...???‍♀️

A post shared by ⚠️ Andjela Milenkovic ⚠️ (@iamangella_official) on Nov 15, 2018 at 12:02pm PST

 

Ipak, iako mu smeta nečija prošlost i greške u životu, Lazar je i sam radio stvari na koje nije ponosan, tvrdi izvor blizak Jeremiću.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
lazar Jeremić

- On je mnogo dobar dečko, ali je jako lenj. Ništa nije uradio u svojoj fudbalskoj karijeri, pare je uvek dobijao na neku muljažu. Došao je u Beograd, živeo je sa jednim fotografom koji ga sada ucenjuje za neke eksplicitne snimke koje poseduje. Jera je egzibicionista po prirodi, pa je često imao seksualne odnose sa ženama i njihovim muževima. Išao je sa bračnim parovima na ručkove i večere, a onda bi svo troje završili u krevetu, tako da verujem da taj čovek ima itekako materijala koji može da naudi Lazaru -  kaže izvor za portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nenad

01.12.2018 20:26

Svašta je ovaj radio.

nina

02.12.2018 10:14

Blud i razvrat.

Ciro

02.12.2018 13:41

Najizopaceniji lik u Zadruzi.