Marija se posvađala sa Miljanom zbog Zole: Praviš istu grešku kao i sa Ivanom Marinkovićem!

Autor:

Zadruga

29.11.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić posvađala se sa Lunom Đogani zbog svog dečka, međutim, njema majka Marija nije stala na ćerkinu stranu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Marija Kulić

Naime, Miljanin dečko Zola prišao je Luni na žurki i ćaskao sa njom, zbog čega je Kulićeva pobesnela i napala blogerku kako hoće da joj rasturi vezu.

Zola se pravdao da je hteo da se zabavi, te da je samo igrao sa Lunom.

- Nismo igrali, nemoj da lažeš, volela bih da se pusti snimak. Nešto je mumlao, posle me pitao zašto sam ja uvek nešto nervozna kada mi se on obrati. Ja sam ti rekla da neću sa tobom bilo šta jer me tvoja devojka maltretira danima. Namerno si ovo uradio. Rekao mi je da Miljana nije takva. Bio je pijan, nije znao šta priča - rekla je Luna.

- Da je mene zanimalo ja bih pitala njega. On je bio revoltiran njenim ponašanjem. Mene je zanimalo šta je pričao. On mi je tada tražio jaknu jer nije hteo da priča o tome - rekla je Miljana, a onda se ubacila Marija.

- Miljana ti si kriva jer si Lunu napala bez razloga. Šta se ljutiš na nju kada joj je on prišao. Ne zanima me vaša veza. On ako je budala neka sedi sa tobom i uveče neka sedi sa drugim devojkama. Nemoj da si mi došla da me uznemiravaš zbog njega. Te stvari kod mene ne bi prošle nikada. Prilazi Luni, a posle nju da napadaš. On je priznao da mu je favorit u prošloj "Zadruzi" bio Sloba Radanović - vikala je Marija na Miljanu i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

- Imam pravo da komenatrišem tebe jer si moje dete. Takvu istu grešku si napravila sa Ivanom kada si mislila da te voli, a rekla sam ti da ćeš da budeš izigrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nataša

29.11.2018 14:05

Majka Marija je potpuno u pravu. Ali neposlušna Miljana je ne sluša.

Odgovori 10 0