(VIDEO) Ljuba i Aleksandra se mire?!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.11.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova učesnica Ljuba Pantović napravila je opštu pometnju samim ulaskom u Belu kuću, a sve zbog svoje ćerke Aleksandre Subotić i bivšeg supruga Karađorđa Subotića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović i Nataša Moskva

S obzirom na to da u njihovoj porodičnim razmiricama još uvek stoje neraščišćeni računi, Ljuba je odlučila da se pojavi na vratima Zadruge i demantuje sve laži i glasine koje je njen bivši suprug izjavljivao dok je pominjao njeno ime.

Iako je i dalje na ratnoj nozi sa svojom ćerkom, ona je u razgovoru sa Natašom Moskvom ipak shvatila da između nje i Aleksandre postoji neraskidiva veza, objasnivši i šta joj to smeta kod ćerke.

- Ona zna da ja ne pričam gluposti i pokazuje dobru volju -  počela je Ljuba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović i Nataša Moskva

- Ona pored mene sedi, a ti odlaziš i ja komentarišem sa Tomom da si zgodna, a ona onako zabrinuto kaže da si baš smršala. Voli ona tebe - rekla je Nataša.

 

- Ako treba, ja ću da joj nalupam šamare, ja sam joj majka, niko drugi. Ja ću sa ovim da raspravim šta je on pričao. A sa njom ću kao majka da pričam. On se nečega boji, zato što misli da će pre on da me nadglasa nego ona. Ja ću samo da iskuliram. Priča je da meni smeta njihova veza, zato su oni u čudu, kao da ja hoću da otmem ljubav. Pored koga god budem videla moje dete da plače, ja ću ga napasti! I završena priča! - rekla je Ljuba.

Da li je ovo najava ponovnog zbližavanja majke i ćerke, bar u meri koja dolikuje normalnim porodicama, ostaje nam da vidimo u nenormalnim uslovima - u predstojećim danima na malim ekranima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mimi

29.11.2018 10:14

I treba da se pomire.

ara

29.11.2018 12:57

A ja mislila da će duže da izdrže svoj svađalački plan, ali za to moraš da imaš glavu, da ne kažem mozak. Nema nižta žto Aleksandra (a nižta manje ni ostalo troje) neće uraditi za lovu, ali baž ništa....