Šokantno: Zerinu bivši verenik izbacio golu na ulicu!

Autor:

Zadruga

26.11.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Zerina Hećo ima velikih problema sa svojim dečkom Banetom Čolakom sa kojim je ušla u "Imaginarijum", međutim, on nije prvi muškarac koji joj je u životu zadao glavobolje. Naime, njen bivši verenik je Zerinu nakon žestoke svađe izbacio golu na ulicu na minus 15 stepeni!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Zerinu Hećo, po svemu sudeći, skupo košta to što voli žestoke momke.

Kako beogradski mediji  saznaju, starleta je proživela golgotu s bivšim verenikom, koji ju je maltretirao fizički i psihički danima zlostavljao. Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" pre dve godine je izbačena iz stana u kojem je živela sa tadašnjim izabranikom, koji ju je nakon žestoke svađe skinuo golu i tako poslao na ulicu, iako je bila ciča zima.

- To je bilo strašno. Zerina je prošla pakao. Tako nešto nijednoj devojci ne bih poželela. Tog dečka je ludo volela, ali su se žestoko svađali. Nisu mogli jedno bez drugog, ali i pored velike ljubavi koju su osećali, njih dvoje su bili kao rogovi u vreći. Sećam se kao da je juče bilo. Kraj januara, hladno, sneg zabeleo, nigde nikoga. Zerina i taj dečko su se žustro posvađali oko gluposti i on joj je nalupao šamare, vukao je po stanu i na kraju je skinuo golu - priča Zerinina dobra prijateljica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

Ona je objasnila i kako je Zerina preživela najgoru noć u svom životu.


- Jedva je ostala živa jer se smrzla. Bilo je minus petnaest stepeni kad ju je izbacio kao psa na ulicu. Ona je tako gola išla ulicom dok nije naišla na neku ženu koja je uvela u zgradu i dala joj kaput. Tada me je pozvala i ja sam odmah doletela. Suze su joj se zaledile na licu. Bila je iscrpljena i potresena. Jeziva slika. Nakon toga, on ju je zvao da joj se izvini i želeo je da je vrati u stan, ali Zerina nikada više nije želela da čuje za njega. Ja sam otišla po njene stvari i svašta sam mu rekla - završava Zerinina prijateljica koja je insistirla na anonimnosti.

Inače, i Zerina je mnogo puta u rijalitiju govorila da je prošla pakao s bivšim verenikom, čiji identitet nije želela da otkriva.

- To je monstrum. Čovek koji nije normalan. Ludak, neuračunljiv i pokvaren. Ne želim da ga vidim i čujem u životu - pričala je Zerina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dolores

26.11.2018 20:49

Žao mi je, ali neće ona nikad biti sretna sa nijednim muškarcem jer je agresivna, brzo eksplodira, ima brate gadnu narav.

Odgovori 23 1
Ana

27.11.2018 15:26

I Bane Čolak bi je izbacio ali ne sme.

Odgovori 11 0
Milan

27.11.2018 15:43

Evo danas Zerina raskinula sa Banetom, pa priznala da gaji simpatije prema Ervinu, Kad pre?

Odgovori 11 0