Šokantno: Mina i Miki se zajedno drogirali na salašu!

Autor: alo.rs

Zadruga

26.11.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški, učesnica rijalitija "Zadruga 2", šokirala je zadrugare kada je otkrila da je sa Mikijem Đuričićem konzumirala drogu. Naime, Mina se žestoko posvađala s pčelarom iz Kupinova, jer joj je on prebacio da joj je pozajmio novac.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbašk

- Tražila si mi pare za babinu operaciju, a ona nije ni otišla na operaciju. Pa si mi ponovo tražila - vikao je Miki na Minu, a ona je počela da vrišti i plače, pa je otkrila skandalozne detalje o njihovom druženju.

- Nije tačno, baba je bila na jednoj operaciji, a za drugu nismo imali novac - rekla je Mina, a potom je otišla u pab, gde su je tešili Jelena Golubović i Aleksa Savić.

- Neću da ćutim. Miki mi je rekao da je dobio novac od rijalitija, iako je pobegao. Željko mu je isplatio 20.000 evra, pa je Miki meni dao 300. Taj novac sam dala mami, a nas dvoje smo otišli na neki salaš, gde smo bili nekoliko dana. Drogirala sam se s Mikijem, neću da ćutim - pričala je kroz suze Mina dok ju je Jelena tešila. 

- Nemoj da se nerviraš. Miki je ispao jadnik u celoj priči. Ako je već dao novac, onda nije trebalo da priča na televiziji o tome - govorila je Golubovićeva.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

Mina je, inače, i tokom prve sezone "Zadruge" priznala javno da je koristila drogu.

- Ispucala mi je koža, to je od previše droge! Pijem neke vitamine, ali mi ih ovde ne daju! - rekla je Mina u razgovoru sa Đeksonom, a potom su njih dvoje u dvorištu ponovo pričali o narkoticima. Mina je tada pričala kako već mesec dana ima kijavicu i kako će za dan-dva da ozdravi.

- Još dan-dva strejt (bez droge), pa ćemo da ozdravimo! - zaključio je tada Đekson, a kada je bila u teškim psihičkim stanjima tokom prve "Zadruge", Mina je priznala i da pije lekove.

- Ne može niko da se dere na mene, neću to da dozvolim. Psihički me ubija, nemam svoje lekove, ne daju mi da pijem - rekla je Mina tokom jednog od rastrojstva.

Podsetimo, o Mini je i Ana Korać imala šta da kaže. Ona je, naime, pre nego što je ušla u prvu sezonu "Zadruge", tvrdila da Mina radi kao prostitutka.

- Mina Vrbaški se je*e za 75 evra, ali njoj ostaje samo 35 jer procenat daje čoveku za kog radi. Ona se kurva u stanu na Voždovcu i bukvalno ima radno vreme od pet po podne do tri ujutru. Ne znam kako je nije sramota da sada priča tako ogavne laži za Soraju i mene. Videće ona svoga boga kada ja uđem u "Zadrugu" - ispričala je Ana Korać, koju je prethodno Mina proglasila prostitutkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

27.11.2018 09:26

Izbacite narkomane. Nekoliko njih krizira i besni po Zadruzi.

Dolores

27.11.2018 19:08

Mila majko, što je ovo, droga, sex, prostitutke, sve javno na televiziji... Dotakli smo dno...