Sanja pala u depresiju: Priznala šta je muči, dok je Matora u "Zadruzi"!

Autor:

Zadruga

25.11.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora započele su romansu u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" i ovo je, kako se navodi, najduži vremenski period koji su ikada provele jedna bez druge.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Matora i Sanja...

S obzirom na to da se Matora ponovo priključila zadrugarskoj ekipi, Sanji ne preostaje ništa drugo do da je gleda na televiziji, pa i do ranih jutarnjih časova o čemu je pričala u "Kontraviziji" autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića.

- Pamtim i bolje dane. Jovana me muči. Moja Jovana... Ne spavam, gledam "Zadrugu" non-stop. Stižu mi klipovi, tu su i hejteri, tu su i novinari, ali šta ću? Ne mogu da joj zamerim neke stvari. Sada znam kako je bilo mojoj mami - bila je iskrena ona.

- Nedostaje mi puno. Ovo je prvi put za preko godinu dana da nismo zajedno. Svaki dan smo bile po 24 sata zajedno i ovo je prvi put da se razdvajamo na duži period -  istakla je u razgovoru sa Lavom Pajkićem Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Faruk

05.12.2018 10:08

Bas su za lavovu TV....