Ona će promeniti ceo rijaliti: U Zadrugu večeras ulazi Aleksandrina i Karađorđeva noćna mora!

Autor:

Zadruga

24.11.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenjima u "Zadruzi 2" nikad kraja. Večeras će stanari Bele kuće dobiti još jednog cimera, a čim čujete o kome se radi biće vam jasno da sledi možda i najturbulentniji period do sada.

RepublikaFoto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović...

Kako saznajemo, večeras će u Šimanovce stići niko drugi do Ljuba Pantović, čiji ulazak će, bez dileme, napraviti haos u kući.

Kako će reagovati, ostaje da vidimo. Da podsetimo, Aleksandra i njena majka ne razgovaraju već duže vreme, a Ljuba nije u dobrim odnosima ni sa Aleksandrinim ocem Karađorđem, koji se nedavno verio u Zadruzi sa Ivanom Vrbaški. Osim toga, ne podržava ni Aleksandrinu vezu sa Davidom, a za njega je izjavljivala da je "zgužvani, botoksirani Šar Pej".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i David...

- Jedna moja nezgodna osobina je da sam zlopamtilo i da ne praštam ljudima. To mi se pokazalo kao jedino ispravno, jer sam mnogo puta u životu bila izdana. Ali moja uloga majke nikada neće prestati, ja sam uvek tu za nju, ja ću nju uvek dozivati pameti. Ja mogu da pričam sa njom, ja mogu sve, ali ona je ta koja je svojim nepromišljenim postupcima napravila nepremostive prepreke, što se mene tiče - izjavila je Ljuba ranije u emisiji "Amidži šou".

Podsetimo, Aleksandra je nedavno u Zadruzi iznela šokantne detalje o Ljubi i Karađorđu, uz tvrdnje da se njen otac drogirao na njene oči.

Ljuba je pratila sva dešavanja u Zadruzi te je sigurno da će, kao i uvek, bez dlake na jeziku reći i ćerki i bivšem mužu sve šta ima. Ovaj put pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

24.11.2018 20:26

Ljuba nije dobro vaspitala svoje ćerke. Ona je kriva zato što su joj ćerke ovakve. Samo je na sebe mislila.

Odgovori 15 0
Ljuba

25.11.2018 09:05

Ulazi Aždaja. Ovakvu ženu ne bih poželeo nijednom muskarcu.