Sloba se oglasio nakon žurke: Ne mora ništa po svaku cenu, ne kapiram Lunu!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

21.11.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović sinoć je sa koleginicama Darom Bubamarom i Rialdom zabavljao stanare najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge 2", tokom žurke koje je bila organizovana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna...

Sloba, koji u ponedeljak objavljuje svoju novu pesmu pod nazivom "Kocka", priredio je odličnu zabavu zadrugarima i potpuno se profesionalno poneo tokom cele večeri. Sa druge strane, Luna Đogani nije mogla da sakrije emocije.

Blogerka sa kojom je Sloba Radanović bio u romansi tokom boravka u prvoj sezoni "Zadruge" bila je zbunjena kada ga je ugledala, zatim su se pozdravili, a onda je kasnije ona više puta plakala.

Nakon što se žurka završila, ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Slobu Radanovića u momentima kada je Luna plakala u pabu, dok su je tešili Adam Đogani i Savo Perović. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna je bila van sebe...

-Pa krivo mi je što se tako oseća, žao mi je... Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo - rekao je Sloba za Pink.rs.

 

 

S obzirom na to da je Marija Kulić tokom žurke pitala Lunu zbog čega Sloba sada nije sa njom nakon razvoda od Kristine Kockar, želeli smo da čujemo i Radanovićev komentar povodom ovih Marijinih reči.

-To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu - dodaje Radanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljuba

21.11.2018 11:56

Po rečima Sloba je otkačio Lunu. Po delima ne znam.

Odgovori 27 1
Dolores

21.11.2018 20:24

Budi jednom muško i otvoreno priznaj da si je upotrebio samo sexualno, da tu nije bilo ljubavi nego samo sexa, da ti se smučila, zgadila kao i svima nama ... Što uvijaš stalno u celofan, kaži brate otvoreno.

Odgovori 35 2
Aroda

22.11.2018 12:03

@Dolores - Uvija u celofan zato sto mu je i dalje stalo do nje, sutnuo ju je zbog svog dupeta i karijere koja bi bila zavrsena da je ostao s njom, kraj price.

Odgovori 16 3
Emi

21.11.2018 22:36

Ne može se ništa na silu.

Odgovori 29 0