Ljuba iznervirana zbog Karađorđevog ponašanja prema ćerki: Pod hitno treba da promeni lekara!

Autor:

Zadruga

20.11.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad je Karađorđe Subotić kročio u velelepni grad, njegova ćerka Aleksandra sa njim ne može da uspostavi normalan odnos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
U lošim odnosima... Aleksandra i Karađorđe...

Naime, nju je pogodilo to što se on u rijalitiju ''Zadruga 2'' verio Ivanom Vrbaški, a onda su usledile i brojne rasprave i svađe između njih. Karađorđe je šokirao sve kada je ćerku Aleksandru nominovao za izbacivanje iz rijalitija, a onda je sinoć nazvao ''mečkom Božanom'' pred svima. 

Kako bismo čuli šta Aleksandrina majka Ljuba Pantović ima da kaže za ovakvo ponašanje Karađorđa Subotića prema njihovoj ćerki, kontaktirali smo je.  

- Bio jednom jedan “čovek” koji se predstvaljao sa “ja sam kriminalac”, koji nema školu, nema posao, nema kosu... Taj isti “čovek” reče da predstavlja srpskog domaćina, koji je “u sportu” ceo život, nominuje svoju ćerku da je izbaci iz rijalitija i vređa je, a na kraju izjavljuje da je Švedska na jugu. Pod hitno da menja lekara - poručila je Ljuba za Pink.rs vidno iznervirana Karađorđevim ponašanjem prema njihovoj ćerki.

Inače, Ljuba je nedavno za medije izjavila da je saglasna sa Aleksandrom u tome da joj Karađorđe uništava život, a oštro je osudila i njegovu veridbu pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2''. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

20.11.2018 19:04

Ljuba osudjuje sve sto njen bivsi muz radi. Oni su se razveli i svako treba da gleda svoj zivot. Šta se ona buni?