Šokantno: Luna i David se tajno viđali pre "Zadruge"!

Autor:

Zadruga

20.11.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Luna Đogani su pre ulaska u rijaliti "Zadruga" više puta imali tajne susrete u Beogradu!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/antidjogaj
David Dragojević i Luna Đogani

Naime, kako Rijaliti saznaje, David je krajem avgusta i početkom septembra iza leđa svojoj devojci Aleksandri Subotić ugovarao sastanke sa Lunom nakon što su se slučajno upoznali u centru srpske prestonice.

David je letos slučajno upoznao Lunu u jednom kafiću u centru Beograda, a potom su nastavili da se čuju

- David je letos upoznao Lunu sasvim slučajno u jednom kafiću u centru Beograda. On joj je prvi prišao i predstavio joj se, što je nju prijatno iznenadilo. Rekao joj je da je bio na njenoj strani u ljubavnom trouglu u kom se našla u prošloj sezoni "Zadruge", a ona mu je odmah uputila kompliment da je vrlo kulturan i fin. Odmah nakon upoznavanja njih dvoje su razmenili brojeve - otkriva dobro obavešteni izvor i konstatuje da je David kroz nekoliko dana pozvao Lunu da se vide.

- Između Lune i Davida pojavila se hemija na prvi pogled. Počeli su da se dopisuju, a nakon nekoliko dana David je Luni predložio da se vide u jednom kafiću na periferiji Beograda. Rekao joj je da bi voleo da razgovaraju o novoj sezoni "Zadruge" i zamolio je da za njihov susret niko ne sazna. Luna je odmah prihvatila Davidov poziv. Dragojević je kao pravi džentlmen došao po Đoganijevu kolima, a potom su otišli na piće.

- Luna i David su se ponašali kao da se znaju godinama. Pričali su o rijalitiju, Luninim ljubavnim problemima, o drugoj sezoni "Zadruge"... David se tada požalio Luni da je Aleksandra jako ljubomorna i da bi ga ubila da sazna da su se sastali. Luna ga je uverila da nema potrebe da brine i zaklela se da za njihov susret nikome neće pričati - tvrdi izvor i ističe da su se David i Luna nakon tri sata ćaskanja jedva rastali, pa su ubrzo opet zakazali novi susret, koji se dogodio nekoliko dana pre ulaska u karantin "Zadruge".

- David se sa Lunom tajno dopisivao svaki put kada mu Aleksandra nije bila u blizini. Nakon Luninog dolaska iz Dubaija, dogovorili su se da se opet vide. Opet su otišli u kafić u Beogradu, a Luna mu je tada rekla da nije sigurna da li će u "Zadruzi" moći da odglumi da se ne poznaju. Davida je to uznemirilo i zamolio ju je da se kontroliše jer mu Aleksandra nikada ne bi oprostila da sazna za njihov kontakt - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rade

20.11.2018 12:17

Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve saznaju.

Odgovori 19 2
Dolores

20.11.2018 13:44

Vjerujem u to da je bila sa Davidom, a također i sa Markom, cura je nimfomanka.

Odgovori 12 2
Dušan

20.11.2018 13:58

Које опасности крије тајно забављање?

Odgovori 11 0
Marija

20.11.2018 14:02

Tajno vidjanje-najsladje vidjanje.