Sestra Miljkovića otkriva: Luna i Marko su se viđali pred ulazak u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

19.11.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković izuzetno su bliski, a već dugo se šuška da se dopadaju jedno drugom i da emocije više ne mogu da sakriju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Družili se i pre rijalitija...

Ipak, iako se njih dvoje ne odvajaju jedno od drugog, Markova sestra Maja smatra da njihovo prijateljstvo neće prerasti u vezu.

- Mislim da je njihov odnos prijateljski, bar što se njega tiče. Nju ne poznajem da bih mogla da kažem kakvo je njeno emotivno stanje. Ne verujem da će biti nečega između njih. Nije ona njegov tip, a i da je trebalo nešto da se desi, verovatno bi se do sada desilo. Njih dvoje se nisu ranije muvali, kao što su neki pričali - rekla je Markova sestra, a zatim dodala šta se dešavalo između Lune i Marka pred ulazak u "Zadrugu 2".

Jesu se viđali i družili. Izašli su nekoliko puta. Ne verujem ni da će se smuvati. Možda to nekome tako izgleda, ali neće - završila je Maja Miljković 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

19.11.2018 21:01

Hahahaha.. Ona im držala svijeću, itekako ju je Marko sexualno zadovoljavao van Zadruge,cura je nimfomanka.

Odgovori 21 1
Ljuba

19.11.2018 21:07

Mnogi su tvrdili isto ali Marko i Luna su tvrdili da je to laž. Lunjari ne treba ništa verovati jer mnogo laže i mnogo voli muškiće.

Odgovori 22 2