Demi Mur u vezi sa Beograđankom Mašom!

Autor: N. M.

Zabava

09.11.2018

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O vezi slavne holivudske glumice Demi Mur i modne stilistkinje srpskog porekla Maše Mandžuke Srpski telegraf prvi je pisao prošlog leta.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Demi i Maša

Prema našim navodima, glumica je došla u Beograd zbog Maše Mandžuke, a američki mediji tek su sada "zagrebali ispod površine" i raspisali se o vezi holivudske glumice i srpske stilistkinje. Medijsku lavinu pokrenula je upravo Demi Mur, koja je prekjuče objavila fotografiju sa Mašom i njenom ćerkicom Rumi, a potom su ih paparaci uslikali u šetnji devojčice.

Modna stilistkinja i holivudska zvezda zabavljaju se već tri godine, a sada su uslikane sa Mašinom ćerkicom Rumi

Naime, Demi i Maša u vezi su navodno već tri godine, ali su se uspešno krile od očiju javnosti. Po navodima američkih tabloida, njihova veza očito je postala i te kako ozbiljna. Maša je odavno upoznala, čak se i dobro slaže, sa sve tri ćerke Demi Mur, a sama glumica navodno pomaže svojoj devojci u odgajanju njene dvogodišnje ćerkice Rumi, s kojom su uslikane u šetnji.

Šuška se i kako se u automobilu Demi Mur nalazi auto-sedište za Mašinu ćerku, a isti izvor navodi i kako je beogradska stilistkinja prošli Božić provela sa Demi, njenim ćerkama i bivšim suprugom Brusom Vilisom. Slavna holivudska glumica još uvek nije službeno potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading