Džejson Derulo stiže u Beograd, a nakon koncerta dolazi u ovaj klub!

Autor:

Zabava

25.10.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno jedna od najvećih svetskih zvezdi, Džejson Derulo biće gost prestižnog kluba u Beogradu 28. oktobra.

Foto: Promo foto
Stiže u Beograd...Džejson Derulo

Derulo će u u nedelju održati koncert u srpskoj prestonici, a nakon toga "After party" će biti u klubu "Bank" gde će upravo ova velika RnB zvezda biti specijalni gost. 

Pored svetski popularnih hitova u izvođenju ove mega zvezde poput "Swalla", "Wiggle", "Talk Dirt", "Whatcha Say" od kojih neki imaju preko milijardu jutjub pregleda, gosti kluba biće u prilici i da slušaju di-džej Jae Murphija koji putuje zajedno sa Jasonom na ovoj svetskoj turneji. 

RepublikaFoto: Promo foto
Velika žurka u nedelju... gost Džejson Derulo

A dodatno iznenađenje očekuje ljubitelje dobrog provoda ovog vikenda u Bank-u s obzirom na to da će u petak specijalni gosti, tačnije gošće kluba biti manekenke i modeli jedne od najvećih hrvatskih modeling agencija WhyNot. 

Što se tiče nastupa Jasona Derula klub Bank i RnB sunday rešili su da obraduju sve goste tako da se ulaz za ovaj jedinstveni spektakl neće naplaćivati, ali su rezervacije obavezne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading