Pevačica u lošem stanju: Njen bivši oženio drugu, ona završila u bolnici!

Autor:

Zabava

11.10.2018

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Selena Gomez je nekoliko puta ovog meseca bila hospitlizovana, pa su se i porodica i prijatelji veoma zabrinuli za njeno zdravlje.

RepublikaFoto: instagram.com/selenagomez
Selena

Pevačica je prvi put završila u bolnici krajem septembra jer joj je nivo leukocita u krvi bio veoma nizak, što se često dešava ljudima koji su imali transplantaciju bubrega. Selena je tada provela nekoliko dana u bolnici, a njeni prijatelji kažu da je bila izuzetno "emotivna i rezervisana".

Međutim, prošle nedelje ponovo je hospitalizovana iz istog razloga, ali se psihički osećala loše. Pre godinu dana pevačica je otkrila da je zbog autoimune bolest lupus morala da ide na transplantaciju bubrega, koji joj je donirala prijateljica.

- Poslednje nedelje za nju su bile veoma teške. Prelomni trenutak je bio kada je doživela napad panike, tada je shvatila da joj je neophodna stručna pomoć. Ima veliku podršku porodice koja je stalno uz nju. Prima terapiju i već se oseća bolje - izjavio je izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading