PEVAČICA GAĐALA KOLEGINICU SANDALOM: Veliki skandal na Nedelji mode!

Autor:

Zabava

09.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između dve američke pevačice kulminirao je na njujorškoj nedelji mode kada je jedna ovu drugu gađala sandalom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Maroon 5
Izgubila kontrolu i napala Niki Minaž... Kardi Bi

Sve popularnija r'n b' zvezda Kardi Bi nasrnula je na koleginicu Niki Minaž na Nedelji mode u Njujorku, nakon čega je reagovalo obezbeđenje.

Njih dve su se našle za različitim stolovima večere koja je usledila nakon velikog modnog događaja, a potom je Kardi Bi krenula prema stolu za kojim je sedela Niki i skinula sandalu. Rečima:

- Da ti kažem nešto, sad ću da zaustavim sve laži koje si rekla o meni - obratila se Kardi Niki kada je krenula na nju, ali je obezbeđenje munjevito reagovalo i sprečilo da pevačica povredi koleginicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Umalo dobila sandalom po glavi... Niki Minaž

Pripadnici službe za obezbeđenje izvukli su Kardi Bi napolje i tom prilikom je zadobila modricu na glavi, ipak ni tada nije odustala od obračuna sa Niki. Ona je pokušala da se vrati i dovrši napad na Minažovu vičući:

- Ja sam svoju karijeru gradila naporno da bih dozvolila da mi sada neko s*ebe sve ovo - urlala je pevačica i supruga popularnog Ofseta, frontmena grupe "Migos". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading