ŽENI SE LEONARDO DIKAPRIO, nećete verovati ko je MLADA!

Autor:

Zabava

05.09.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srcelomac Leonardo Dikaprio (43) važi za zakletog neženju koji isključivo preferira manekenke i sa njima se upušta u vezu, a sada je izgleda odlučio da se i oženi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odlučio da "stane na ludi kamen"... Dikaprio

Leo, kako ga prijatelji zovu, izgleda je promenio odluku o ženidbi, ali nije o tome da i dalje preferira manekenke s obzirom na to da će oženiti jednu.

Dikaprio je osam meseci u vezi sa mlađanom manekenkom Kamilom Morone (21) čija je majka poznata argentinska glumica Lusila Sole koja je Leonardova vršnjakinja. 

 

Thank you @vanityfair @radhikajones @kristasmith @britthennemuth for having me ?

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Mar 5, 2018 at 3:37pm PST

Kako tvrde prijatelji slavnog oskarovca, Leo nijednu nije voleo kao Kamilu i upravo je to razlog za njegovu ženidbu. Njih dvoje su leto proveli krstareći Italijom, a kako se bliži jesen, sve su glasnije spekulacije da će se venčati.

Leonardo poslednjih nekoliko godina nije baš imao mira, pa je često menjao devojke, uglavnom mlade manekenke, ali čini se da je Kamila njegova srodna duša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading