PEVAČICA SE OGLASILA POSLE PREDOZIRANJA, a evo kako su reagovali POZNATI!

Autor:

Zabava

06.08.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Demi Lovato koja se pre dve nedelje predozirala heroinom i jedva preživela, sada se prvi put oglasila i objasnila svima šta se dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/ddlovato
Jedva preživela... Demi

- Uvek sam bila otvorena u vezi s mojom zavisnošću. Ono što sam naučila je da bolest nije nešto što nestaje ili bledi s vremenom. To je nešto sa čim moram da nastavim da se borim, i još uvek nisam završila - započela je obraćanje Demi, kojoj očigledno ovo nije bilo lako da uradi.

- Želim da zahvalim Bogu što me održao u životu i što sam dobro. Mojim fanovima poručujem da sam zahvalna za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili u prethodnom periodu i nakon toga. Vaše pozitivne misli i molitve pomogle su mi da se orijentišem u ovim teškim vremenima.

Lovato, je i ranije govorila o svojim problemima s narkoticima, ali su mnogi mislili da je taj problem prevazišla:

- Želim da se zahvalim mojoj porodici, mom timu i osoblju u Cedars-Sinaiju koji su bili uz mene sve vreme. Bez njih ne bih bila ovde sada i pisala ovo pismo svima vama. Sada mi je potrebno vreme za oporavak i fokusiranje na otrežnjenje. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikada neću zaboraviti i veselim se danu kada ću moći da kažem da je teško vreme iza mene - istakla je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/khloekardashian
Uputila pevačici reči podrške... Kloi Kardašijan

Ovo emotivno obraćanje podržale su mnoge poznate ličnosti, koje su Demi uputile reči podrške. Popularna starleta Kloi Kardašijan dala joj je veliku podršku i uputila reči utehe:

- Ti si borac! Fokusiraj se na sebe i znaj da smo usmereni na tebe. Ti si toliko voljena - uputila joj je reči utehe Kloi.

Osim nje, podršku je dao i popularni pevač Luis Fonsi, ali i Dženifer Lopez. 

Foto: instagram.com/jlo
I ona brine za koleginicu... Dženifer Lopez

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading