POZNATOG PEVAČA OPTUŽILI ZA SILOVANJE OBOŽAVATELJKE

Autor: Republika

Zabava

14.07.2018

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač grupe Duran Duran odbacuje tvrdnje da je zlostavljao svoju obožavateljku tokom javnog nastupa u Los Anđelesu, kazavši da su one jednostavno neistine.

RepublikaFoto: facebook.com/duran duran
Sajmon Le Bon, pevač grupe Duran Duran

Britanski muzičar i kompozitor Sajmon Le Bon negirao je optužbe obožavateljke Širen Hariri koja je navela da ju je pevač seksualno zlostavljao 1995. godine, piše Gardijan. 

Širen Hariri je navela da je pevač Duran Durana zgrabio dok je potpisivao autograme u losanđeleskoj prodavnici ploča gde je ona radila. Širen je optužila Simona da joj je "masirao desnu butinu i gurao ruku do genitalija". 

Pevač je odbacio sve optužbe negirajući bilo kakvo učešće u navedenom događaju. 

- Ponašanje za koje me Hariri optužuje za mene bi bilo jednako neprihvatljivo i neprimereno onda, kao što je i danas. Ali ta tvrdnja je jednostavno neistinita - napisao je Le Bon na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Sajmon je priznao da ga je Hariri povodom optužbe kontaktirala pre nekoliko meseci, a on joj je tada predložio da se vide i razreše situaciju. 

- Umesto da se nađemo, ona je rešila da javno progovori. Uvek sam rad da javno priznam svoje greške, ali ne pada mi na pamet da se izvinjavam za stvar koju nisam uradio - kategorično tvrdi Sajmon. 

Sa druge strane, advokatica Šerin Hariri tvrdi da je poznati muzičar odustao od sastanka koji su prethodno zakazali, te navodno zbog toga je ona odlučila da sve obelodani u javnosti, piše Detroit fri pres (Detroit Free Press).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading