Voditeljka RTS-a posle zlostavljanja ponovo na malim ekranima!

Autor: Stars

Zabava

09.07.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna i uvek nasmejana voditeljka Rts-a, Irina Ivić, posle dve godine izolacije ponovo je ušla u studio kao voditelj jutarnjeg programa. Pokazala je svoju snagu javno priznavši da je bila zlostavljana od strane svog bivšeg partnera.

 

 

Irina je pre dve godine putem svog bloga javno priznala da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja nekadašnjeg partnera. Međutim, nakon ovog teškog perioda ona je smogla snage da nastavi život dalje i 2016. godine udala se za sadašnjeg supruga Nikolu Đorđića.

-Uhodio me. Nije prihvatao odgovor da je kraj. Koristio je sva oružja dok me ne izazove na odgovor. Ljubavni ton menjao je u pokajnički, pa svađalački, u bilo kakav, sve dok ne dobije povratnu reakciju. To bi značilo da sam ponovo tu. A onda bi počinjala nova tura ubeđivanja da za mene nema boljeg - opisala je Irina pakao koji je proživljavala.

Voditeljka se ovog jutra obratila fanovima,  podelila fotografiju na instagramu i napisala:

- Ponovo je dobro jutro iz Studija 3! Šta se promenilo? Ništa, osim što mi je ustajanje u 4 sata ujutru postalo najnormalnija stvar na svetu!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading