VERIO SE DŽASTIN BIBER!

Autor:

Zabava

09.07.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke i devojčice širom planete danas verovatno tuguju s obzirom na to da se njihov omiljeni pevač Džastin Biber (24) verio.

Popularna tinejdž zvezda, kanadskog porekla, zaprosio je svoju devojku Hajli Boldvin (21), poznatu manekenku i ćerku glumca Stivena Boldvina. 

Kako prenose strani mediji, Džastin je Hejli zaprosio u jednom odmaralištu. Kako navodi izvor, dok su plesali salsu pevač je kleknuo i zaprosio svojku devojku. Ovu vest dodatno je podgrejala objava Biberovog oca Džeremija na društvenoj mreži instagram koji je sinu čestitao:

- Malo je reći da sam ponosan. S uzbuđenjem čekam novo životno poglavlje.

 

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on Jul 8, 2018 at 8:31am PDT


 Hejli i Džastin bili su u vezi pre dve godine, a pre mesec dana su obnovili romansu, navodi izvor za popularni sajt TMZ.

Inače, mnogi su očekivali da će se Džastin pomiriti sa svojom večitom devojkom Selenom Gomez s kojom je nedavno raskinuo vezu. Njih dvoje bili su u vezi nekoliko puta, a poslednji put početkom ove godine, zbog čega su njihovi fanovi veoma tužni jer su očekivali da će njih dvoje završiti zajedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading