Preminuo glumac iz serije "Korak napred"

Autor:

Zabava

25.06.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i pevač Edu del Prado, našoj publici poznat iz hit serije "Korak napred" (Un paso adelante) preminuo je u 41. godini, od upale pluća izazvane teškom bolešću, prenosi francusko izdanje "Hafington posta".

Del Prado je bio poznat po ulozi Cezara u seriji "Korak napred", i učešću u grupi "UPA Dance" koju je činila ekipa iz serije. Karijeru je nastavio u šoubiznisu, kao pevač, plesač, glumac.

Edu del Prado je rođen 17. avgusta 1977. godine u Valensiji, majka mu je Andalužanka a otac Gvinejac. Zvezda je postao već u 20. godini, objavivši svoj prvi muzički album. Vokalni talenat mu je otvorio vrata mjuzikla gde se posebno pokazao u ilustrovanoj španskoj verziji "Notre Dame de Paris".

Pored glumačke karijere, Edu del Prado je radio i kao profesor muzike na Akademiji.

 

Објава коју дели Edu Engonga (@eduengonga) дана 15. Дец 2015. у 8:16 PST

Bio je član žirija ili mentor u pevačkim takmičenjima kao što su "Glas", "Akademija zvezda" i drugi, u Meksiku i Francuskoj.

- Život mi je podario priliku da sarađujem sa neverovatno talentovanim ljudima, a ti si bez sumnje bio jedan od njih. Jedan od onih koji me je najviše impresionirao... Bio si neumoran borac u potrazi za svojim snom i ostvario si ga - napisao je Migel Angel Mundoz, koji je u seriji igrao Robera.

 

I ostali prijatelji iz serije opraštaju se putem društvenih mreža uz Del Pradov moćan glas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading