(VIDEO) ŠON POL RASPLAKAO BEOGRAĐANE: Ja se zabavljam sa vama, a OTAC MI JE U BOLNICI!

Autor: S. S.

Zabava

23.05.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantni reper sa Jamajke Šon Pol (45) zapalio je sinoć masu u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Foto: instagram.com/duttypaul
Šon Pol i Beki Dži

Šou je počeo nekoliko minuta posle 22 sata, a veseli muzičar već prvom pesmom naterao je fanove da skaču.

Za sat vremena nastupa dobro je preznojio sve prisutne, među kojima je bilo najviše devojaka, a nije preskočio nijedan svoj hit, pa su Beograđani sa njim u glas pevali numere poput "We Be Burning", "No lie", "Get busy", "Baby boy"... kao i najnoviji hit "Mad love".

U jednom trenutku pred početak pesme "Rockabye", posvećenu samohranim majkama, on je otkrio obožavateljima koliko mu je teško da se veseli to veče, ali nije hteo da izneveri ljubitelje svojih pesama u Beogradu.

 

 

???

A post shared by Sladjana Stepanovic (@sladjolini) on May 22, 2018 at 1:22pm PDT

 

- Moram da vam zamolim za nešto... Ja se večeras ovde zabavljam sa vama, ali mi to teško pada, jer je moj otac u bolnici. Molim vas da se pomolimo za njega da brzo ozdravi - rekao je on, a najemotivnijima su krenule suze.

Sve vreme su na sceni bile dve izazovne plesačice od čijih pokreta je muškarcima zastajao dah, a Šon se pobrinuo da pojedini srećnici odu sa suvenirima, pa je desetak puta u publiku bacio peškir kojim je prethodno obrisao znoj sa čela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading