AMAL KLUNI IZNERVIRALA SLAVNOG DIZAJNERA: Njegovu haljinu obukla na AFTERU!

Autor:

Zabava

16.05.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga slavnog holivudskog glumca Džordža Klunija, Amal pojavila se u zanosnoj toaleti na Metropolitan balu u Njujorku, i dok su svi komentarisali njen veličanstveni izgled malo ko je znao da se poznata advokatica za ljudska prava samo nekoliko sati pre toga predomislila. Naime, Amal je trebalo da nosi toaletu slavnog dizajnera Toma Forda, ali se u poslednji čas odlučila za drugu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izradila Toma Forda... Amal i Džordž Kluni

Klunijeva supruga pojavila se u srebrnom topu, tamnim pantalonama i cvetnom šlepu britanskog dizajenra Ričarda Kvina, iako je dogovor bio da obuče crvenu toaletu koju je za nju dizajnirao tim Toma Forda.

 

Tom Ford at the 2017 Met Gala. #TOMFORD #MetGala #MetKawakubo

A post shared by TOM FORD (@tomford) on May 2, 2017 at 9:20am PDT

A kada su videli da je njihovu kreaciju Amal obukla za after parti koji je upriličio "Vog" dizajneri na čelu sa Fordom su poludeli, prenose strani mediji.

Najveći problem je bio taj što ona nikome nije javila da se predomislila, kao i da je haljinu Toma Forda obukla na manje medijski propraćenom događaju.

Međutim, izgleda da haljina koju su za nju dizajnirali Tomovi kreatori nije bila dovoljno senzacionalana, a Amal je to bilo potrebno s obzirom na to da je ona jedna od najvećih donatora ovogodišnjeg Metropolitan bala pored Rijane i Donatele Versaće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading