SRPSKI ZET SLAVI VASKRS: Ove holivudske zvezde su PRAVOSLAVCI!

Autor:

Zabava

08.04.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaskrs koji danas obeležavaju pravoslavni vernici, slave i pojedine holivudske zvezde, a među njima i neki koji su promenili veru zbog svojih supružnika.

Jedan od njih je popularni Betmen, odnosno glumac Kristijan Bejl koji je je pre 15 godina primio pravoslavnu veru kada je oženio bivši model srpskog porekla Sandru Sibi Blažić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prihvatio pravoslavlje... Tom Henks

Tom Henks je još jedan holivudski velikan koji je zbog druge suprge Rite Vilson promenio veru i prihvatio pravoslavlje. Iako je rođen u katoličkoj porodici, Henks je zbog supruge koja je bugarsko-grčkog porekla promenio veru.

Pevač grupe "Dipeš mod" Dejvid Gahan, takođe je preuzeo pravoslavnu veru svoje supruge grčkog porekla Dženifer Skilaz.

Zbog ljubavi je pravoslavlje primila i čuvena Naomi Kembel, koja je to učinila zbog veze sa Rusom Vladislavom Doronjinom.

RepublikaFoto: facebook.com/@JennJoannaAniston
Slavi Vaskrs... Dženifer Aniston

A trenutno veoma popularna Dženifer Aniston, za koju se spekuliše da se pomirila sa bivšim suprugom Bredom Pitom, takođe je pravoslavka s obzirom na to da je njen otac poreklom Grk. Otac popularne glumice rođen je kao Janis Anastasakis na Kritu, ali je kasnije promenio ime u Džon Enston, i takođe je glumac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading