Princeza Dajana DOLAZI NA SVADBU svog sina!

Autor:

Zabava

06.04.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl staće na ludi kamen 19. maja ove godine. Ljudi koji tvrde da mogu da komuniciraju sa duhovima naveli su da pokojna princeza Dajana, Harijeva majka, dolazi na njihovo venčanje.

Princeza Dajana

Spiritualisti, Teri i Linda Džejmson tvrde da će na ovu ceremoniju doći Lejdi Di, iako ona nije među živima preko dvadeset godina.

Ipak, oni navode da bivša princeza nikada ne bi dozvolila da propusti dan kada će se njen mlađi sin oženiti, te da će se na venčanju pojaviti na neki način.

Foto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

- Dajana nam je rekla da će sigurno doći i kako to ne bi propustila ni za šta - navode oni i dodaju kako su razgovarali sa pokojnom princezom koja je najavila svoj dolazak.

Teri i Linda su blizanci koji se bave spiritualizmom i prenose poruke duhova ljudima. Prilikom ovih neobičnih razgovora duhovi "preuzimaju kontrolu" nad njihovim rukama i ostavljaju rukopise koje oni kasnije dostavljaju onima kojima su namenjeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading