ZAR MU NIJE DOSTA SVEGA?! Deveti najplaćeniji glumac sveta iza rešetaka!

Autor:

Zabava

06.04.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolivudska superzvezda Salman Kan osuđen je na pet godina zatvora zbog krivolova retke vrste jelenske antilope u indijskom rezervatu pre dve decenije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ravish Kumar Fan Club
Salman Kan osuđen je na pet godina zatvora

Glumac je tvrdio da nije pucao na dve jelenske antilope u zapadnoindijskom rezervatu 1998. 

Kan je prisustvovao izricanju presude u sudu u zapadnom indijskom gradu Džodpuru. Policija ga je posle izrečene presude odvela u lokalni zatvor, ali će verovatno biti oslobođen uz kauciju u narednih nekoliko dana dok se čeka odluka o njegovoj uloženoj žalbi.

Policija je navela da je dodatno obezbeđenje naloženo za njegov zatvor. "On je uložio žalbu i apelacioni sud će odlučiti da li će razmatrati žalbu sutra ili nekog drugog datuma", rekao je tužilac Bavani Sing Bati novinarima. 

Kan, 52, igrao je glavne uloge u više od 90 filmova na hindi jeziku, ali dugo ga prati reputacija u Bolivudu lošeg momka, poznatog po svojim sukobima s policijom i njegovim burnim vezama sa ženama. 

Jelenska antilopa je ugrožena vrsta zaštićena prema indijskom Zakonu o divljim životinjama


On je proveo ukupno 18 dana u zatvoru 1998, 2006, i 2007, u vezi slučajeva krivolova ali je oslobođen uz kauciju, prenela je indijska agencija PTI. Bio je osuđen na zatvorske kazne između jednu godinu i pet godina u povezanim slučajevima ali je oslobođen u apelacionom sudu zbog nedostatka dokaza. 

Bolivud se brzo ujedinio u odbranu Kana. "Srce mi je uz Kana. Mislim da je ovo suviše oštro" napisao je glumac Ardžun Rampal preko Tvitera. 


Još četiri zvezde takođe optuženo u tom slučaju je oslobođeno. Oni su bili u džipu koji je kako se veruje vozio Salman Kan za vreme tog lova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading