PRODUCENT RASPRODAJE SVE: Harvi Vajnštajn nakon optužbi za SILOVANJE BEŽI!

Autor:

Zabava

30.03.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal oko producenta Harvija Vanštajna (66) optuženog za seksualno zlostavljanje više od 80 žena, dobio je novi epilog. Naime, Vajnštajn je odlučio da rasproda svu imovinu u Njujorku i pobegne iz ove države.

Harvi, koji trenutno boravi u klinici za odvikavanje u Arizoni, sada prodaje kuću u njujorškoj ulici Benk koju je kupio 2006. godine, nekoliko dana pre venčanja sa drugom po redu bivšom suprugom, modnom dizajnerkom Džordžinom Čepman (41) koja se od njega razvela u januaru. Ovu kuću Vajnštajn sada prodaje za 25 miliona dolara. 

Harvi je ovu, ali i neke druge nekretnine prodao u strogoj tajnosti, a kako mediji spekulišu zadržao je samo kućicu u tudorskom stilu u Kaliforniji koju je 2015. godine kupio za 1.55 miliona dolara. 

U njoj je donedavno živeo njegov rođak, a početkom godine objavljen je oglas za izdavanje pomenute kuće za 7.500 dolara mesečno. Nagađa se da će i skromna kućica uskoro biti ponuđena na prodaju.

Prema pisanju časopisa "PropertyShark" početkom meseca Harvi je navodno za 16 miliona dolara prodao dve nekretnine.

Foto: Tanjug/AP
Rasprodaje imovinu... Harvi Vajnštajn

Njegova kompanija je bankrotirala, a on je u novembru prošle godine otpušten iz nje. Negirao je da je imao bilo kakav odnos seksualne prirode sa bilo kojom od žena koje su ga optužile.

- Vajnštajn kompanija je aktivno radila na prodaji u nadi da će poslovi opstati. Danas su pregovori završeni bez potpisanih sporazuma - navodi se u saopštenju koje je objavila kompanija i dodala da Odbor nije imao drugog izbora osim da podnese zahtev za pokretanjem stečaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading